Saturday, July 5, 2014


BIRGITTE & KJETIL ANDRÈ

Et klassisk, elegant og moderne bryllup fra Stavanger. Vakre Birgitte og stilige Kjetil Andrè, giftet seg 10. mai i år i Hetlandskirka, med påfølgende storslagen bryllupsfest på Radisson Blu Atlantic hotell. Den nydelige kjolen er fra Brudesalongen i Stavanger, som er blant våre utvalgte medlemmer i The Notebook. Fantastiske bilder fra hele dagen er fanget av Tiril Hauan hos Fotoforundring. Det er bare å finne frem stetteglasset og la seg inspirere av tidløs eleganse. Og som alltid digger vi kjekke brudgommer i superstilig smoking.


BRUDEN FORTELLER: Det beste minnet fra dagen for oss var i kirken og seremonien. Brudgom Kjetil André synes det beste øyblikket var når jeg kom opp midtgangen. Ellers den gode, men spente stemningen før kirken, når vi gjorde oss klar. Alle menneskene som vi er glad i - og bryr oss om var der for å feire dagen med oss, det fine været, gode maten og flotte taler og sanger.

Tipset vi vil gi andre brudepar er at planlegging er halve festen. Men husk at selv om en vil være superkvinne som brud og gjøre alt selv, er det veldig viktig å delegere arbeid og oppgaver. Folk ønsker å hjelpe, så la dem få lov til å bidra til at dagen blir enda bedre for dere. Jeg har selv fått høre i ettertid at det var småkriser i kulissene som vi ikke fikk vite om,  men som ordnet seg som følge av at den lille håndfullen av personer som  var godt informert om programmet på forhånd. Ikke fall ned i fallgruven om detaljer, dette kommer av seg selv, og husk at ingen bryllup blir like uansett, du setter ditt preg på det selv.

Mye av inspirasjonen av bryllupet fant jeg på instagram, NWB, og andre bryllup om vi har deltatt i. Temaet jeg siktet etter var enkelt romantisk, med innslag av det klassiske 20-tallet. Ellers har jeg fokusert mye på at gjestene skulle kose seg mest mulig. Ellers var det viktig å holde det enklest mulig og ikke tenke for mye på detaljer. Da blir en iallefall Bridezilla.

Vi brukte lang tid for å finne fotograf. Vi fant Tiril og bedriften hennes, Fotoforundring via nettet. Vi valgte Tiril Hauan fra Fotoforundring fordi vi elsket fotostilen hennes. Hun fanger øyeblikkene på en utrolig romantisk og naturlig måte. Bildene er en av de viktigste tingenene i et bryllup og derfor er det viktig å stole på at fotografen har forstått hvordan man ønsker det. Jeg som brud hadde selvfølgelig masse ideér og ønsker. Og jeg må virkelig si at dette ble imøtekommet på best mulig måte. Vi fikk tips og råd om hva som funket og ikke.

Tiril er en fantastisk fotograf som virkelig passer inn i rollen og jobben som fotograf. Hun tok styringen når det var store gruppebilder og portretter, og ellers var som en naturlig del av brudefølget under middagen og fanget de beste øyeblikkene. Vi følte oss avslappet og naturlige når Tiril var rundt oss i løpet av dagen, hun var en veldig behagelig og omgjengelig person. De samme kommentarene har også kommet fra gjestene i bryllupet. Resultatet snakker egentlig for seg selv. Vi anbefaler Tiril på det sterkeste.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Tiril Hauan - Fotoforundring // Brudekjole, slør, bolero, og brudepelt: Brudesalongen i Stavanger // Hårpynt og sko: På nett // Hår & makeup: Solveig Kluge Engh - Frisør M på Hinna // Brudgommens Antrekk: Smokingen er i sin helhet (lakksko, sløyfe, skjorte med påsydde knapper) via hos Roan // Mansjetter brudgom: kjøpt Liverpool // Blomster: Sølvberget Blomster // Bryllupsfest: Radisson Blu Atlantic hotell // Kirke: Hetlandskirka («Vår Frues kirke»)


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.