Wednesday, August 20, 2014


VAKKERT VÅRBRYLLUP


My Anh Tu & Jørgen giftet seg en vakker vårdag i Våler kirke i Østfold, med påfølgende fest på Jeløy radio. Og fra bildene og dømme ble været perfekt, og skapte en magisk ramme rundt dere store kjærlighetsdag. Vi elsker hele dette bryllupet og denne vakre bildeserien som er fanget av Lumens Bröllöpsfotografi, så her kan man drømme seg i bort i vakker kjærlighet pakket inn i de vakreste omgivelser. My Anh er bare overdådig vakker, og Jørgen kunne ikke vært mer stilig i sin skreddersydde smoking.


BRUDEPARET FORTELLER:

- Beste minne fra dagen: Det er naturligvis utrolig vanskelig å velge ett eller noen få ting fra en dag så innholdsrik og full av høydepunkter. Vårt aller beste minne er fra "first meet" før vielsen. Spenningen ved å gå mot mannen min som står med ryggen til. Det å snu seg å ta inn over seg hele brudens skjønnhet på ett øyeblikk. Vi fikk en helt egen ro og anledning til å nyte stunden hvor vi for første gang innså at idag skulle vi gifte oss! Et annet høydepunkt var det å si JA og å utveksle løftene til hverandre foran familie og venner. Det å se at alle nøt dagen like mye som oss selv varmet også lenge.

- Tips til andre brudepar: Start med å finne ut hva slags bryllup dere ønsker og book et lokale som passer dette så tidlig som mulig. Fortsett så planleggingen i et passe tempo og nyt den. Deleger alle oppgaver på selve dagen. Den går fort nok og det gjelder å nyte hvert sekund. Fokuser på alt som klaffer, det vil alltid være noe som ikke går 100% etter planen, ikke kast bort tiden ved å dvele ved dette. Vi ble raskt enige om at heldagsfotografering var en investering vi ville gå for. Det å se på bildene og kunne gjenoppleve dagen og også se den fra andre vinkler kan man ikke sette en prislapp på.

- Inspirasjonen bak bryllupet: Vi ønsket et vårbryllup, med friske farger, som var formelt uten å være stivt. Jeløy Radio viste seg raskt å være det perfekte stedet for oss. Beliggenheten og de glade fargene på interiøret skapte en perfekt ramme på dagen vi så for oss. Ellers lot vi oss inspirere mye gjennom NWB, pinterest og etsy.

- Hvorfor Lumens Bryllupsfotografi: Vi vurderte tidlig å ha bryllupet i Sverige og det var i sammenheng med detektivarbeid rundt potensielle fotografer at vi kom over Lumens. Bildene deres har en egen stil som ikke var ensartet, men hadde stor variasjon. De hadde mye varme og personlighet. Vi falt spesielt for måten de brukte og fanget lyset på. Det skinner og skiller seg ut, men er samtidig veldig naturlig. Det var også en klar fordel at deres pakke inkluderer 2 fotografer, slik at de kan dele seg på morgenen og formiddagen og dekke flere vinkler under vielsen og middagen.

Vi forsto allerede etter første mail at vi kom til å komme godt overens med disse guttene. De var imøtekommende, positive og fremsto genuint engasjerte i å gjøre dagen vår best mulig gjennom fotografering. Selvfølgelig tenkte vi at det var risikabelt å velge fotografer fra så langt vekk mtp lokasjonsspeiding. Dette løste seg fint ved at vi selv tok noen bilder av området i månedene før og at de tok turen innom før oppmøte kl 9 på bryllupsdagen. Under fotograferingen fikk de oss til å slappe av, selv om bruden til vanlig er litt kamerasky. De tok styring når det trengtes uten kommandere, og klarte å fange mange naturlig øyeblikk også. Senere, under vielsen og festen, mestret de å være flue på veggen. Mange av gjestene har gitt tilbakemelding om at de knapt merket noe til fotografene og ikke følte seg brydd slik de fryktet litt i forkant. Vi kan anbefale guttene i Lumens på det varmeste. Dette var et av de beste valgene vi gjorde for bryllupet vårt.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Lumens Bröllöpsfotografi // Brudekjole: Casablanca // Location: Jeløy Radio // Brudgommens Antrekk: Skreddersydd smoking fra Cao Minh i Saigon // Transport: Tesla S // Brudens sko: Jimmy Choo // Frisør: Maison Frisør