Sunday, June 9, 2013



SØNDAGSINPSIRASJON

- LET THEM EAT CAKE -


NWB er k.a.k.e.e.l.s.k.e.r.e, og kan aldri få nok av vakre og gode bryllupskaker. Idag skjer det mye på kakefronten, og det er matblogger og kakeblogger både i inn - og utland som frister, og inspirerer oss med lekre kunstverk og bilder av forseggjorte og kreative bryllupskaker. Mange kaker er også veldig enkle i designen, men likevel like tiltalende i all sin enkelhet. Vi har plukket ut noen bryllupskaker vi håper kan være til inspirasjon for kommende bruder, og andre kakeelskere. Idag brukes store bryllupskaker, cupcakes, cakepops og paier til den store dagen, og variasjonene og kreativitetetn i utførelse og smak er uendelige.

Foto: Amanda Jameson Photography - Shannon Noel Holton of Riverland Studios


Idag kan du fylle bryllupskaken din med akkurat det du ønsker. Sjokolade og Red Velvet er veldig populært. Marion Ravn hadde Red Velvet cupcakes i sitt bryllup. Selve kaken kan være enkel og pyntes med blomster, papirblomster, tekstiler, naturmaterialer, og hva enn du måtte ønske. Ruffled cakes er veldig trendy, og det er også kaker med skyggelegging av farge; kalt Ombre. Ønsker du å sette din egen personlige vri på kaketoppen, finner du inspirasjon til det i denne bloggposten. Kakefat er også valgfritt, og en 'liten' kake, kan bli stor med å bygge den opp på et større fat, av enten tre, eller andre typer kakefat. tesktiler, og dekor brukes for å smykke og dekorere rundt kaken, og her kan det meste brukes, avhengig av hvilken stil du selv ønsker. Mange bruker også ost til bryllupskaken, og det kan du blant annet se i dette bryllupet fra Hurum ved Oslofjorden. Lykke til i valget av kake - vi kommer selvfølgelig med enda flere kakeinnlegg fremover, og gleder oss også til å presentere våre dyktige kakeannonsører i vår NoteBook, som vi håper kan være med på gjøre kakevalget ditt enklere.

























Foto: Dessverre ukjent