Sunday, September 7, 2014

SAJA WEDDING

Saja er koreansk, og står for: substantiv - løven. Grunnlagt i 2000 av designer Yoo Lee. Navnet ble valgt for sin enkelthet, og har Saja vært et arbeid av kjærlighet, glede og noen tårer for Lee.

Saja Wedding har dukket opp som en ren inspirerende samling av brudekjoler og kjoler til spesielle anledninger. Takket være lojale kunder, bloggere og venner i pressen har Saja har blitt viden kjent for sin utradisjonelle eteriske 'robe de jour' og 'robe du soi'. Lys, lunefull og tidløs. Kjoler av uanstrengt glede og tilgjengelig på grunn av fornuftige priser.

Det er morsomt siden Yoo Lee selv, rømte til Las Vegas og har vært lykkelig gift i over et tiår. Hun giftetiIført et enkelt skjørt og genser til sitt eget bryllup. Yoo lever nå sine fantasier gjennom hennes klienter.

Basert i New York, har Saja flaggskip butikk i NoLita vært et stoppested for mange bruder, brudepiker, deltakerne, deltagere på ball, akademikere, musikere og kunder fra hele verden som ønsker en vakker kjole. Her er hennes kolleksjon for 2015.NWB liker den enkel og smale silhouetten, og vårt ønske er at vi får se mange skandinaviske bruder i det fremover. Vi håper denne stilen og alle brudekjoledesignere der ute kan inspirere våre nordiske bruder til å tørre å bruke andre design enn den tradisjonelle stroppeløse A formede kjolen, som vi nå har sett i flere tiår. Ønsker du å se mer fra Saja Wedding - klikk deg in  HER. Klikker du inn HIT, kan du se ekte bruder og stylede shoots med Saja designs.