Wednesday, July 10, 2013


15 VAKRE BRUDEBUKETTER


Brudebuketter er et stadig tema fra bruder på henvendelser til oss, og vi ser at det er populære bloggposter. NWB forstår det veldig godt. Brudebuketten er den personlige unike signaturen, på en dag hvor du velger dine favorittblomster, som skal vise hvem du er. Noen ganger er det likevel ikke lett å velge favorittblomsten, fordi den kanskje ikke er i salg på den tid du skal gifte deg, eller ikke passer inn med resten slik du tenkte likevel. Samtidig er det 'trender' som er mer synlig enn andre. Her i Norge og Skandinavia har peoner, hortensia og ranukler tatt over mye, etter rosens stabile førsteplass i mange år. Vi elsker hortenisa, peoner og ranukler, men kikker man litt utover landegrensene er det så enda mye mer vakkert og inspirerende.

FotoThe Nichols - Blomster DesignMerveille Events via Style Me Pretty

NWB har dessuten fått øynene opp for valmuer, med det supersøte navnet POPPIES på engelsk, og anemoner, som er perfekte til brudebuketten. Det å ta inn 'skogselementer' er også populært, både grener, myrull og bærkvister kan fint brukes. En mer uryddig look er også blitt populært, hvor buketten er mer 'vimsete & tilfeldig'. Mange bruker også det man selv kan plukke i naturen, om ikke alt, så til deler av buketten. Farger er like populært som klassiske pastellfarger og hvitt & grønt. Farger gjør seg også veldig på bilder - og noe å tenke på ved valg av blomster eller type bukett. Brosjebuketter er fremdeles mye brukt. I denne bloggposten ser du hvordan en norsk brud sin selvlagde brosjebukett ser ut.

Foto: Leo Patrone - Blomster: Sarah Winward via Snippet & Ink.
Foto: Em the Gem - Creative direction + design + styling: Amanda O’Shannessy Creative via Green Wedding Shoes

FotoAnna Page Photography - Blomster Designfreshdesign via Style Me Pretty

Rosa er fremdeles fargen som er mest brukt her i landet, og det er nydelig og vakkert, spesielt sammen med ferskenfargede og lyseblå blomster. Men det er et hav av vakre farger å velge i, og vi håper vi kan inspirere den moderne & stylishe bruden til å velge noe personlig og unikt, og gjerne sette rosa sammen på en ny måte.

Mer pynt er begynt å komme til, og egen bloggpost med tilbehør og detaljer til brudebuketten kommer. Du kan også selv kjøpe forskjellige blomster hos blomsterhandleren og sette sammen buketten selv, eller få noen du kjenner som er flink med blomster til å gjøre det for deg.

"A flower cannot blossom without sunshine, and man cannot live without love." - Max Muller