Thursday, July 18, 2013



BRYLLUP FRA VIRKELIGHETEN
MARS EDITION


Vi fortsetter med en liten oppsummering, for å minne oss på alle de flotte bryllupene vi har vært så heldig å få publisere på bloggen. Her kan du se første del. I denne bloggposten har vi hentet frem et bilde fra hvert av bryllupene fra virkeligheten, som vi publiserte i Mars måned. Februar var vår oppstart måned - og 12. februar publiserte vi bloggen, og vi retter en ekstra takk til 'våre' fotografer som trodde på oss, og vårt konsept, og sendte over alle deres vakre bilder.

Ønsker dere å se mer, klikker dere bare på fotografens navn, under bildet. For noen flinke, og kreative fotografer vi har fått lov å publisere. Tusen, tusen takk for deres bidrag til å hjelpe oss å inspirere norske bruder - og brudepar, og alle andre som bare ønsker å nyte det visuelle vakre. Vi gleder oss til å se hva mer disse særdeles dyktige og talentfulle fotografene kommer til å trylle frem av bryllupsfotografering i årene som kommer. Sist, men ikke minst; en stor takk de alle våre flotte brudepar, som har delt sin store dag med oss.
















NWB ønsker å dele inspirasjon, bilder og bryllup, som vi personlig mener kan inspirere vårt publikum og våre lesere. Vi vet det er mange bryllupsblogger som fokuserer mer på detaljer, eller moter & trender  for brud og bryllup til eksempel. Her hos NWB ønsker vi å fokusere på en blanding av alt. Det er heller ingen hemmelighet at vi er svak for det utradisjonelle og unike, både når det gjelder stil på brud, bryllup og fotografering. Samtidig er vi for å vise mangfold, 'i alle retninger'. Vi liker det storslåtte, og det intime, det glamorøse og avslappede, det klassiske og det rockete. Til syvende og sist tar vi avgjørelsen på om det er noe i bidraget som kan vise noe nytt og annerledes, eller noe vi mener kan inspirere andre bruder. Det være seg tekst fra brudeparet, invitasjoner, portrettbilder, blomster, lokasjon, kjole, sminke osv. Vår store svakhet er bilder som fanger vårt hjerte og vår sjel, like mye som vårt øye. 

LES MER PÅ VÅR FAQ HER.