Saturday, October 12, 2013JANNIE BALTZER COLLECTION 2014 - PART TWO

NWB viste tidligere i år Jannie Baltzer sin fantastiske 2013 kolleksjon, og vi er så stolte over å nå kunne vise dere hennes, om ikke enda vakrere 2014 kolleksjon, som er inspirert av naturen. Del èn av kolleksjonen, publiserte vi i denne bloggposten. Jannie Baltzer sine uslåelig vakre accessories, med de nydeligste detaljer, bør derfor passe den norske og skandinaviske bruden perfekt. 


Jannie Baltzer sin hårpynt er brukt av fashionistas og moderne bruder verden over. Jannie Baltzer er publisert i uttallige kule onlige magasiner & blogger, for ikke å snakke om de store printede magasinene som Vogue og Elle, for å nevne noen. Produktene til Jannie Baltzer kan også fint brukes etter bryllupet, som det perfekte tilbehøret til de spesielle anledningene, og er det vakreste arvestykket for kommende bruder i slekten, noe som garantert vil bli satt pris på.


Og husk at Jannie Baltzer sender til Norge og worldwide - we like, ikke sant?

De fantastiske bildene ble til gjennom et fantastisk team arbeid; Bildene ble tatt av Sandra Åberg Photography, med kjoler fra Vintage Bride. Vi elsker make-up'en og damen bak den magien er Camilla Jönsson. Modellene er fra Le Management.