Wednesday, October 23, 2013VELKOMMEN TIL SANS FOR BRYLLUPTHE NORWEGIAN WEDDING BLOG ønsker med dette SANS FOR BRYLLUP hjertelig velkommen som medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien vakre BRUDESALONGER. Her er et lite utdrag av hva Sans For Bryllup forteller om seg selv:


"Sans for Bryllup er en sjarmerende butikk som ligger i hjertet av Lillehammer. Her kan alle,  gift eller ugift, finne små og store skatter. Om du er på jakt etter et par søte øredobber, eller selveste drømmekjolen, er sjansen stor for at du finner begge deler her! Vårt ønske er at alle går herfra med et smil om munnen.

Her hos oss i Sans for Bryllup finner du det meste når det kommer til fest og bryllup! Vi har selvsagt brudekjoler og selskapskjoler, i tillegg til undertøy, smykker, sko , vesker og annet småtteri som kommer godt med på den store dagen. Vi kler deg opp fra topp til tå."


Ønsker du å vite mer om SANS FOR BRYLLUP - klikker du bare HER.

..............................................................................................................................................................................

Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller ha en presentasjon The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.