Monday, October 14, 2013MODERNE ELEGANSE IN THE CITY


Morgan Sikkerboel hos Stereosaint har med dette fanget et stilfullt og elegant bryllup fra Ekebergrestauranten, med et sjeldent godt øye. Bildene er utrolig stemningsfulle, og hans særegne & unike fotostil, er perfect match til Sofie & Alex sin moderne og elegante stil. Det superstylishe paret giftet seg på Ekebergrestauranten i fjor, med påfølgende middag og bryllupsfest. Len deg tilbake, med noe godt i glasset og la deg inspirere.


BRUDEPARET FORTELLER: Vi kommer begge to fra Oslo, og det var også her vi ville gifte oss.  Vi ønsket en personlig og intim markering og ikke et stort, tradisjonelt bryllup.  Ekebergrestauranten i Oslo ble det perfekte stedet fordi det var lett å komme seg dit og fordi det var fint med et sted som hadde utsikt over hele byen til glede for gjestene fra utlandet. I annen etasje er det et middels stort rom, med en innbygd terrasse rett utenfor. Det var også viktig for oss å vies på stedet festen skulle være for å slippe å busse gjestene rundt i byen.


Brudens tips: Vær godt forberedt, slik at du kan nyte dagen! For oss var det også veldig viktig å få gode bilder å henge minnene på da bruden selv er utdannet fotograf. Morgan var den perfekte fotografen for oss. Bildene ble naturlige, og han greide å fange den magiske stemningen vi opplevde. 

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Morgan Sikkerboel - Stereosaint // Location: Ekebergrestauranten
...................................................................................................................................................................


THE NOTEBOOK er NWB sin egen lille online bok, hvor vi har samlet kreative & dyktige bryllupsleverandører som ønsker å strekke seg litt lenger, på alle måter. Har du et unikt produkt, tjeneste eller merkevare, som du mener vil passe inn i vår oversikt, ta kontakt med oss for mer informasjon, kriterier og medlemshonorar. Er du bryllupsfotograf, og vil vite mer om THE NOTEBOOK, og hvordan bli medlem - ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!