Thursday, April 10, 2014


H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE 2014


H&M sin nye conscious kolleksjon har mange lekre stykker, og de var alle å få kjøpt i 150 utvalgte butikker worldwide, fra og med idag. Den svenske kule kjeden imponerer igjen med sin kolleksjon som er laget av bærekraftig materiale, noe vi liker svært godt her hos NWB. Svenskene har alltid lagt i teten for god design fra norden, og med Conscious Exclusive har de laget spesialdesign som passer perfekt til fest og bryllup, og den røde løper. Kolleksjonen kommer i begrenset opplag, og synes du de dyreste plaggene er i øvre sjiktet, er det masse lekkert tilbehør til mer budsjettvennlige priser. Så skal du i bryllup i sommer; her er litt inspirasjon, og noen av våre favoritter.


'Brudekjolen' i kolleksjonen synes vi er superchic, for den rette bruden, med lekkert tilbehør, en løst oppsatt frisyre, eller løst hår med en nydelig headpiece, og superlekre sko, kan selv 'budsjett bruden' eller den som bare ønsker kjolen, bli både kul og stilig. Vi håper virkelig at noen av våre norske bruder, våger seg på denne til sitt kommende bryllup. Flatterende korte ermer, som er så IN i tiden, og kler alle (bare se på kronprinsesse Mette-Marit, og hennes bruk av korte ermer på selskapskjoler), og blonder og tyll i lag på lag, gir en moderne og chic look, for årets bruder. Klikk deg inn til kjolen HER.


Personlig har vi også lagt elsk på den midnattsblå selskapskjolen, og skulle jerne entret en fest i denne i sommer. Perfekt som brudepike og forloverkjole, det samme gjelder for de korte modellene, og den blush fargede (pudderrosa) kjolen med volanger. Store, detaljerte øredobber, lekre topper, og turbaninspirert pannebånd er i så i tiden. Vi liker!


Materialene som er brukt er blant annet øklogisk skinn ig silke. Du får også med informasjon om CleverCare, som viser hvordan du skal ta vare på tøyet ditt for å beholde kvaliteten, og gjøre dette på en miljøvennlig måte. Du kommer til kolleksjonen HER.

"Looking good should do good too. That’s what H&M Conscious is all about – it’s our promise to bring you more fashion choices that are good for people, the planet and your wallet."


Da er det bare til å la seg friste til sommerens bryllup og forlovelsesfester. Med disse antrekkene er du garantert en chic og kul stil, som passer i de fleste settinger, og stiler, fra mørk dress til lett sommerfest. Les mer om H&M conscious exclusive 2014 HER.

ALLE FOTO: H&M