Thursday, April 17, 2014

JENNNY YOO COLLECTION

Hjertet stopper hver gang vi oppdager vakre nye ting; det være seg bilder, kjoler, sko, blomster, eller hva det måtte være som får hjertet vårt til å slå litt fortere. Og gode ting bør definitvt ikke holdes hemmelig, så vi gir deg idag deilig kjoleinspirasjon fra JENNY YOO, som vi har beundret i lang tid. De designer både til brud, forlover, og brudepiker. Du finner alt til brud HER, og brudepikekjoler HER. Kjolene kjennetegnes av en romantisk, men likevel moderne og tidløs design og snitt. Deres kjoler og design er feminin og ikke minst flatterende for alle kroppsfasonger, i et elegant snitt.


Jenny Yoo: "Våre kjoler er inspirert av deilig utvalg av farger, alt fra myke smøraktige gulfarger til rike dype bærfarger. Kjolene bygget i stoffer fra Chiffon til østlig Shantung, ikke bare for å skape en rik blanding av tekstiler, men for å gi et tidløst og friskt image for ethvert bryllup. Vi designer for den kresne brud og brudepike som er på utkikk etter en kjole som hun kan bruke, ikke bare for bryllup, men igjen og igjen for spesielle anledninger, i årene som kommer."
FOTO: KT MERRY


FOTO: KT MERRY

"What is the collective vision of the bride and her bridesmaids? In a time where tradition is emphasized, weddings as a result, have become more intimate, holding a special meaning for both the couple and those who care for them. I have created a special line of bridesmaid and wedding dresses that evolve with the footsteps of today’s changing times."  - JENNY YOO

For mer inspirasjon til brudepikekjoler, klikk deg inn på galleriet til deres Real Life Weddings. (Vi håper snart vi får se slike bildegallerier hos norske kjoledesignere og brudesalonger.)