Sunday, December 1, 2013


Vi har lenge ønsket å gi dere en ordentlig presentasjon av en av våre favorittbrudebutikker. For det første er den særlig innbydende og lekker for øyet som surfer. Vi elsker delikate & feminine nettsider, når det selger produkter som snakker til våre mest feminine sider. Og brud & bryllup skal være drømmende & vakkert, samtidig som en moderne nettside skal være brukervennlig, og gjøre det enkelt å se produktet, og all nødvenig informasjon. I så måte er BHLDN perfekt, slik vi ser det. At de i tillegg har en egen inspirasjonside, som er like lekker, gjør denne brudebutikken til et websted vi kan bruke ganske mye tid på, og det er jo det man ønsker, når man skal tiltrekke seg kunder. BHLDN har truffet markedet og moderne bruder rett i hjertet.


Det finnes brudekjoler med blonder, og med vakre rygger, slanke silhoutter og a-formede designs. Du får også kjolene i flere hvitnyanser, og i beige og gull blant annet. Du finner kjolene både lange og korte brudekjoler HER, og de mer uformelle festkjolene HER. Du kan også lese om designerene som designer til - og for BHLDN HER.


Her er Omelia kjolen slik den er avbildet på web hos BHLDN, og under ser du samme kjolen på en brud fra virkeligheten. Hos BHLDN har de det slik at du kan legge til bildet av deg selv i brudekjolen du har kjøpt hos dem. Dette ser du f. eks. under bildet i denne linken. De deler også masse inspirasjon fra bryllup fra virkeligheten under B Inspired.
Du finner også masse lekkert undertøy, for den store dagen + lekkert nattøy. Bare klikk deg inn HER for fristelser.Hårbånd & hårpynt er veldig trendy, men sløret er også på full fart tilbake. Vi ser mer av både korte og ekstra lange slør. BHLDN gir deg utvalget til alt sammen og litt til. Brudeslørene finner du HER, og all hårpynten finner du HER.Brudebelter er populært som aldri før, og kan gjør hele den store lille forskjellen på kjolen din. Du finner et stort utvalg HER. Andre lekre accessories finner du HER.Sko utvalget er lekkert & sofistikert, men også preget av romantikk, og en casual stil. Du finner vintage inspirerte, flate, høye hæler, glitrende, fargede og sko med blonder & bånd HER. Og ønsker du å se mer på de elegante cover-ups'ene så klikker du deg inn HIT.


Ikke bare selger de til brud, men du kan også få de vakreste dekordetaljer også. Dekorasjoner finner du HER. Vaser & lysholdere finner du HER. Dekketøy, kakefat & sugerør finner du HER. Bordkort & bordnr finner du blant annet HER. Kaketopper og kakespader finner du HER. Det lille ekstra til vielsen og seremonien, finner du ved å klikke HER. Invitasjoner, diverse print & trykke finner du HER. Gaver til brud, brudepiker brudens mor & svigermor finner du HER.


BHLDN har et unikt & lekkert utvalg i smykker & accessories, både i sølv, gull, og antikk utførelse, som setter den rette looken på smykkene som gjerne skal se ut som arvede vintage arvegods. Du finner smykkene HER.Da håper vi du har latt deg inspirere til å inspirere denne vakre brudebutikken, og vi vet de blir mer enn glad for å høre fra deg, hvis du har noen som helst spørsmål. du finner mer informasjon om det her. BHLDN shipper også internasjonalt.

ALLE FOTO: BHLDN