Saturday, December 14, 2013MODERNE & TRADISJONELT


Bryllupet til Birgit og Tor, fant sted den 22. juni 2013, i vakre Hesby Kirke på Finnøy. En nydelig dag omgitt av ekte vestlandsvær, og flotte omgivelser. Brudeparet hadde også egen kokk, med kortreist mat inspirert av det lokale. Her går det moderne & tradisjoner hånd i hånd, fanget så fint av Studio Solheim. Gjør dere klar til å varme dere på friske sommerfarger og store smil.


 BRUDEPARET FORTELLER:

- Beste minne fra dagen: Brudgommens tale og gjestene Inspirasjon bak feiringen: Sommerbryllup! Markblomster, naturen, blonder og norgesglass.

- Tips til andre: Deleger oppgaver, sov godt på forhånd, nyt dagen, og tenk at du ikke trenger å snakke med alle gjestene denne kvelden.

- Mat: Det ble servert Reker med frisk basilikum, vårløk, appelsin og paprika. Kalv fra egen gård servert med sesongens grønnskaker og fløtesaus. Til dessert var det sjokoladefondant med is fra Iskrem Garden og bringebærsaus.

- Blomster & Brudebukett: I brudebuketten: Lys rosa Pioner, lilla og hvite Asteria, hvit Hortensia, marikåpe. Til pynt: pioner, asteria, margaritter, en gul sommer ampel og hundekjeks.

- Hvorfor StudioSolheim?: Å bruke Alexander i StudioSolheim som fotograf i vårt bryllup var et av de beste valgene vi tok i planleggingen. Vi valgte å ha Alexander med hele dagen, dette for å slippe å be gjester om å forevige minnene på den store dagen, og han fanget detaljer og hendelser brudeparet ikke engang var klar over. Samt var Alexander over alt, uten at noen la merke til han. Gjestene har i ettertid kommet å lurt på om vi egentlig hadde fotograf. Selve fotograferinga foregikk ute på flere steder på Finnøy. Vi hadde 2 veldig artige timer sammen med forlovere og Alexander. Han ble en av oss og en forlover uttalte seg om at dette var den kjekkeste fotograferinga han hadde vært med på. Nettopp på grunn av at fotografen var en av oss, og ikke var en tørrpinne. Vi er utrolig fornøyd med bildene,og hvordan Alexander har jobbet med dem. Samt behandlingen Alexander har gitt oss. En mer service innstilt mann kan en lete lenge etter. Svarer på mail fortere enn svint, alltid imøtekommende. En annen ting som vi var ute etter, var at vi fikk alle bildene på minnepenn. Han har underveis i redigeringen sendt oss bilder bare for å lette litt på brudeparets nysgjerrighet, delt bildene med oss på dropbox, og hele tiden forhørt seg om vi er fornøyd. Det er vi virkelig, og vi anbefaler alle andre som trenger fotograf til å bruke Alexander. Tusen takk, for at du ville forevige dagen vår!

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Studio Solheim // Brudekjole: Cosmobella // Sko: Rainbow // Hår & make up: Inger Therese Auestad - Forandring // Brudgommens antrekk: Cavaliere // Brudebukett & blomster: Finnøy Blomster // Catering: Egen kokk; Sissel Halsne // Selskapslokale: Kulturbruket 44/4 på Bru