Thursday, December 12, 2013VELKOMMEN TIL BRUDESALONGEN I STAVANGER
THE NORWEGIAN WEDDING BLOG ønsker med dette BRUDESALONGEN I STAVANGER hjertelig velkommen som medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien vakre BRUDESALONGER. Her er et lite utdrag av hva BRUDESALONGEN forteller om seg selv:

"Midt i hjerte av Stavanger, like ved Breiavannet finner du Brudesalongen i Stavanger. I det grønne huset i Kongsgaten har det vært brudesalongen i snart 40 år.

Vi to som nå eier salongen er begge utdannet skreddere med mange års erfaring.  Vi legger vekt på vakker design, høy kalitet, god passform og den beste servicen til våre kunder.

Brylluper  i dag er veldig ulike fra hverandre i antall gjester, hvor vielsen og festen skal finne sted og hvilket budsjett en har. Brudesalongen i Stavanger tilbyr et stort og spennende utvalg av brude- og selskapskjoler, flotte antrekk for brudgommen og ellers alt av tilbehør til brudeparet. Er du usikker på hva som passer ditt bryllup? Våre erfarne medarbeidere gir gode råd om rett antrekk til rett anledning."

Ønsker du å vite mer om BRUDESALONGEN - klikker du bare HER.

..............................................................................................................................................................................

Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller ha en presentasjon The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.