Tuesday, June 18, 2013


BRYLLUPSTRENDER 2013For 2013 handler blant bryllupstrender om farger som kremfarge & grønt, som for eksempel pistasj-fargede brudepikekjoler. Bildet over viser Dessy ballerinas fra Dessy.com. Chanel nr. 19 Poudrè, som har en guddommelig duft, og med den duse pistasjfargen passer den perfekt til sommerbryllupet. Kjolen er fra Jenny Packham Vårkolleksjon 2012, og de nydelige øredobbene som er perfekt til brudekjolen, er fra Linda Penwarden Jewellery.


Foto: Getty Images/JP Yim via Weddingbells.

Foto: Ruche via OnewedFavorittdesignere for brudekjoletrendene 2013, og som er ettertraktet nå er Carolina Herrera, Monique Lhuilliere, og Jenny Packham. Vår egen Celina Midelfart brukte kjole i gull fra Jenny Packham i bryllupet til Prinsesse Madeleine.

Brudekjoler fra Carolina Herrera

Brudekjoler fra Monique Lhuilliere

Brudekjoler fra Jenny Packham


NWB anbefaler å ha blomster og dekor lave slik at gjestene kan konversere uten problemer. Det lager også en mer intim stemning. Her kan du også bruke små forskjellige vaser, krukker, glass, eller firkantede og avlange bokser, med fyldigere oppsatser. Det er også lov å mikse & matche forskjellige typer vaser. 

Foto: Lauren Jackson PhotographyEvent PlanningOoh! Events, BlomsterOut Of Hand via Style Me pretty
Bryllupsinvitasjonene skal være 'rene', enkle & klassiske i år, og ønsker du å kjøre noe tema, eller spesielle design, sies det at de store sprellene bør i år være forbeholdt 'save the date' kortene.
Se også opp for blonder; og bruk dem til dekor i bryllupet, i kirken, festlokalet, på bordet, i hageteltet, som drapering, 'backdrop', eller hva du måtte ønske; blonder er uansett supertrendy.Bruken av rustikke trebord til bryllup går ingen steder, sier kjendisbryllupstylist  Mindy Weiss, så hvis det er din foretrukne bordstil, kan føle deg trygg at det er et on-trend valg. Hvis du bruker lin, bruk selskapslokalet sine, og kjøp eller leie tøyservietter i din bryllupsfarge. Uansett, start med å plassere en liten eske med sjokolade på bordplasseringen til dine gjester, det er alltid en hyggelig gest. Bilder fra Martha Stewart. Klikk deg inn her for å lese hvordan du kan lage egne dekoreskerI år er det også veldig in med større øredobber, gjerne i farger, vintage stil og med edelstener. Prinsesse Madeleine hadde på seg vakre store dråpeformede øredobber. I år skal man derfor fokusere på øredobber og eventuelt armbånd, og ikke smykker/halskjeder som tar fokuset bort fra kjolen.


Her vist et par fra et stort utvalg hos Etsy, disse smaragdgrønne kommer fra My Sweet Jewellery. Flere grønne varianter finner du her.

Så over til Something Blue. I år er det superkult å lakke tåneglene blå, for å få med 'something blue'. Har du derfor ikke noe annet blått, er altså det en veldig trendy løsning i tiden. Har du sko med åpen tå, er det enda kulere. For dem som virkelig ønsker å være personlig, er det mange blåtoner å velge i til hendene også. Midnattsblå kan fint erstatte mørk rød, eller sort. Det samme gjelder for lyseblå, og Tiffany blå, som kan brukes istedenfor for rosa, fersken, og nude toner på hendene.Og til slutt så må vi få med at flere og flere brudepar skaper spesialtilpassede hashtags for sine bryllup, og ber gjestene å bruke det når de sender en tweet eller legger ut et Instagram bilde fra dagen. Hvorfor? Ved hjelp av en hashtag er det da lettere for bruden og brudgommen å se alle de øyeblikkene de gikk glipp av, eller ikke fikk med seg, på denne store dagen.