Tuesday, June 18, 2013VELKOMMEN TIL BELLE AMIE - BERGEN

THE NORWEGIAN WEDDING BLOG ønsker med dette brudesalongen BELLE AMIE hjertelig velkommen som medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien vakre BRUDESALONGER

Her er et lite utdrag av hva innehaver Ellen selv sier om brudesalongen:

"Hos Belle Amie hjelper vi deg med antrekk og forberedelser for den store dagen. Vi er på konstant søk etter de beste merkene – derfor reiser vi langt for å hente hjem de vakreste kjolene til deg. Du finner ikke maken til butikk i Norge.

Belle Amie betyr “god venninne” på fransk. Vi ønsker derfor at det skal være et inspirerende og trygt sted å komme til hvor all kompetanse er samlet på ett sted og hvor varene er unike og mangfoldige. Her sitter jeg stolt og ydmyk, varm og takknemlig for alle disse flotte årene i kjærlighetens tjeneste. Belle Amie Brudesalong har blitt 25 år gammel i året 2013 og jeg har fått være med på hele denne reisen fra min mor startet i 1988."


Ønsker du å vite mer om ELLEN og BELLE AMIE - BERGEN - klikker du bare HER. 
_________________________________________________________________________________________________

Ønsker du å lese mer om The Notebook - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du vite hvordan du kan få en presentasjon, eller bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt annonsering - Les vår FAQ.