Thursday, June 13, 2013
EN VAKKER VÅRDAG I ØSTFOLD

HANNE + KRISTIAN


Hanne & Kristian sine bilder ble sendt oss av Fotograf Ida Hvattum, og vi falt med engang for den vakre stemningen og det nydelige paret, som giftet seg tidligere i år i mai i Østfold. Bruden er vakker i sin Demetrios kjole, med den elegante korte jakken til. Brudgommen kul & stilig i antrekk fra House of Singles. Brudeparet stråler sammen, og man kan bare ane stemningen gjennom de flotte bildene. Fotografen har også laget brudebuketten, som er så vakker, perfekt til brudens stil og vakre utslåtte hår.

FOTOGRAFEN FORTELLER: Jeg fotograferte dette vakre paret 11. mai i år. Vielsen fant sted i Tune kirke, Sarpsborg, som er brudens hjemby. Mens fotoshooten og festen var på jeløya i Moss (som er brudgommens hjemby, og parets bosted). Det var ganske rufsete vær, men det sporty paret stilte fortsatt opp på stranden, selvom det var iskaldt i bare brudekjole. Selv syns jeg rufseværet gav bildene en ekstra piff, særlig på strandshooten gjorde det seg godt. Jeg har fotogarfert bruden tidligere, hun er danser, og har en egen måte å opptre foran kameraet på. I tillegg til fotogarferingen lagde jeg også brudebukett, blomster til brudepiker og corsager.BRUDEPARET FORTELLER: Våre beste minner er da vi så hverandre i kirken, da Hanne kom opp kirkegulvet og vi møtte blikket til hverandre. Musikalske innslag i kirken gjorde også sterkt inntrykk (av Magnus Gulbrandsen; Saturday City og Karianne Kjærnes), og talene vi holdt for hverandre. Hele dagen var fantastisk og minnerik!

Tips til andre brudepar: Tenke godt gjennom hva som passer for dem, sette sitt eget preg på dagen gjennom det som betyr noe for paret. Tenke på hvor mye man har kapasitet og ork til å gjøre selv. Har man budsjett til det er det kanskje verdt å sette noen ting bort for å slippe stress. Slappe av, nyte dagen og hverandre!

Ida som fotograf: Vi valgte Ida som fotograf fordi hun er dyktig og fordi vi liker bildene hennes godt. Bildene hennes formidler følelser. Personligheten til menneskene kommer godt frem. Ida får alle til å se vakre og naturlige ut på bilder, og hun griper øyeblikkene. Vi ønsket også å vise frem de vakre omgivelsene på Jeløya, og Ida mestrer å kombinere fokuset på menneskene og samtidig få frem naturen rundt.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Ida Hvattum // Brudekjole: Demetrios Ivory via Eden brud // Brudens Sko: Brandos // Hår & make-up: Lill-Therese Michaelsen // Brudebukett/blomster: Ida Hvattum // Brudgommens antrekk & sko: House of Singles // Selskapslokaler: Hotell Jeløy Radio //
Catering: Hotell Jeløy Radio