Monday, June 17, 2013TRADISJONELT & MODERNE 

Bryllup Fra Farsund ResortBryllupet til Karina & Andrè ble sendt til oss av den talentfulle fotograf Morgan Sikkerboel bak Stereosaint. Bildene hans har tiltalt oss fra første gang vi så dem, og vi er så glad for å endelig kunne introdusere han for våre lesere. Karina & Andrè feiret sin bryllupsdag på Farsund Resort, som ligger idyllisk til langs vår spektakulære kyst. Bildene viser en minnerik dag, med kjærlighet og følelser i vakker natur & maritime omgivelser. Her er det bare å la seg henføre av stemningsfulle bilder - og den store kjærligheten.


BRUDEN FORTELLER: Da vi begynte å tenke på bryllup, ble vi raskt enige om én ting: vi ønsket å dele den dagen med familie og gode venner. Vi så for oss en stor festdag med uhøytidelig stemning, mye latter, mye prat, barn og voksne, unge og gamle. Det skulle være en dag hvor alle vi er glad i skulle kose seg, føle seg delaktig og inkludert. Med andre ord var det viktigste for oss ikke at invitasjonene matchet bordkortene eller at alle var korrekt antrukket. Stikkordene for vårt drømmebryllup var glede, kjærlighet, vennskap og familie. Da vi kom over Farsund Resort, gjorde ting seg nesten selv. Det var helt i vår ånd med mulighet for en hel helg. Gjestene bodde sosialt i feriehus ved bryggen og sto fri til å gjøre som de ville, enten det var å trekke seg tilbake eller feste sammen. Stedet er en idyll for bryllup med sjarmerende skjærgård og nasjonalromantisk historie!

Vielsen la vi til en liten kirke i naturskjønne omgivelser. Det var helt spesielt å befinne seg i sånne omgivelser på den store dagen. Nydelige rammer for en av livets største merkedager.

Fra dag én var det ett av mine største ønsker å få Morgan som fotograf og jeg satte i gang en iherdig lobbyvirksomhet med daglige linker til bildene hans for å overbevise brudgommen om at vi strengt tatt ikke hadde noe valg! Hvis noen kunne fange stemningen, atmosfæren og ånden fra dagen på den måten jeg ønsket å kunne se tilbake på det på, måtte det være Morgan. Det er noe helt spesielt med bildene hans og måten de "skriver historie" på. Du føler du er der, kjenner atmosfæren og du skjønner bare "akkurat hva han mener". Da vi fikk booket han, var alt perfekt for min del! Bildene taler for seg.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Stereosaint // Location: Farsund Resort