Saturday, June 15, 2013BRYLLUP PÅ FUGLSAND HERREGÅRD

LÆRKE + ANGUS


Her kommer et slående vakkert bryllup, fra vårt like vakre naboland Danmark. NWB ble så utrolig glad da den dyktige Camilla Jørvad Photography, sendte oss disse bildene fra en sommerdrøm av et bryllup fra ifjor. Bryllupet fant sted på Fuglsand Herregård, og var en perfekt blanding av vintage og klassisk eleganse. Lærke er nydelig i sin Adela fra Pronovias, og med det lekreste tilbehør. Perle-øredobbene er den første gaven bruden fikk av Angus, og sammen med oldemors gamle håndbroderte lommetørkle, symboliserer de noe gammelt, samtidig som det er en fin gest. Her er bare å nyte vakre omgivelser, vakkert brudepar, og veldig rørende øyeblikk; en storslått & personlig feiring av deres bryllupsdag i Danmark.


BRUDEN SIER: Angus er Aussie, og jeg er fra Danmark. Vi bor i Beijing, og våre venner og familie kommer fra alle hjørner av verden, slik at festen kom til å få et internasjonalt preg. Vielsen var i Rødby kirke (der foreldrene mine bor, og hvor jeg vokste opp), og bryllupsfesten var på vakre Fuglsang Manor House på Lolland. Kjolen, stilen og omgivelsene balanserer mellom vintage romantikk - og klassisk eleganse, og det var viktig for oss at dagen var fylt med glede, mange store øyeblikk, avslappet atmosfære, musikk og dans.

- Beste Minne dagen: Det er vanskelig å si - alt var bare så fantastisk på forskjellige måter. Men for eksempel, bare det øyeblikket når øynene våre møttes i kirken og det suget i magen av kjærlighet, nå når vi skulle gi hverandre vårt ja til å være sammen for livet, og du følte den største lykke - det var bare virkelig flott. Men også selve festen, for eksempel, like etter brudevalsen, og bandet startet dansegulvet med et smell, og alle gjestene brøt ut i dans - det var bare en fest uten like, akkurat som vi hadde drømt om.

- Tips til andre par: Tiden flyr fordi det er så fantastisk festlig med venner og familie i løpet av dagen. Så husk å stoppe opp og nyte det, også, bare dere to - for eksempel gi deg et øyeblikk etter seremonien alene. Vår venn som kjørte brudebilen fra kirken til festen, overrasket oss ved å ta en liten avstikker til et vakkert sted ved sjøen hvor han hadde champagne klar, og ga oss 'for' å nyte noen minutter alene. I ettertid er det et veldig hyggelig minne om det spesielle øyeblikk vi hadde sammen, bare oss to.

- Hvorfor valgte dere å feire bryllupet slik - hva var inspirasjonen? Siden vi hadde bestemt oss for et bryllup i Danmark (Angus er australsk), ønsket vi å ha en fest som var en "ekte dansk ' opplevelse til de australske gjestene - derfor et bryllup i en fin gammel kirke, og fest på en vakker herregården, som var med å sette standarden for selve stilen som vi ville at skulle være romantisk og vintage. Men vi ville også at det skal være en stor fest, fordi vi feirer kjærligheten, så vi hadde god underholdning, og et flott band som sørget for at det ble danset og festet hele natten.

- Hvorfor Camilla: Camillas fantastiske bilder er så supervakre, levende og fortellende. Hun er sinnsykt kul, kunstnerisk og helt fantastisk talentfull. Vi hadde en god magefølelse med hennes strålende vesen, sympatiske væremåte, og hennes kreative øye og talent helt fra starten av. Likevel var vi målløs av begeistring, og positiv overraskelse på hvor vakkert resultatet faktisk ble. Ja, vi kunne ikke vært mer fornøyd! Camilla - du er virkelig en stjerne!


LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Camilla Jørvad Photography // Brudekjole: Pronovias - Adela // Blomster: Blomsterbørn - Maribo // Slør: Silkehuset Købehavn - sydd hos Frederiksberg Skredderi // Brudepikekjoler: Ultrasuite // Make-up: Pia fra I do Weddings // Perleørepynt: Første julegave fra Angus // Bil: Farfar til brudepike Maria - Blå Mini Morris fra 60-tallet // Bryllupskake: Brudens svogers kusine Maria // Veske: Adorne // Brudens sko: Miu Miu // Brudgommens Antrekk: Bindesboel - Tilbehør: Cavallier // Hårpynt: laget på bestilling av vintage brudekjoler via innehaver Pauli hos FN 92 // Lommetørkle: Oldemors gamle håndbroderte // Ringer: Spesialdesign til brudeparet av Chris Hood (venn av brudgom) hos Metal Urges // Musikk: A Celebration // Mat & Vin: Vordingborg // 'Table of Sweets': Pastellfarget godteblanding fra Noerrbros Godtebutikk