Saturday, June 22, 2013AVSLAPPET HAGEBRYLLUP
KRISTEN & PHILLIPHerlig avslappet hagebryllup i Danmark, er sendt til oss av dyktige svensk/danske Sandra Åberg - Fine Art Wedding Photographer. Moderne eleganse i vakker hage, og med det nydeligste drivhus, og for oss som drømmer om drivhus, og fin hage passet det perfekt. Vakre Kristen har på seg en 'fabulous' kjole fra St. Patrick - Barcelona. Brudebuketten hennes er designet for å se tilfeldig ut, og som om den er nyplukket fra hagen. Vi elsker de gule detaljene som passer perfekt inn i dette romantiske og stilige bryllupet, som fant sted i brudgommens foreldre sitt hus. Nyt denne vakre bildeserien fra våre naboer i deilige Danmark.


Brudeparet Kristen & Phillip giftet seg den 28. juli 2012, og hadde deres bryllupsmottakelse i huset til Phillips foreldre. Kristen ønsket at dagen skulle være innbydende og avslappende. «I Danmark er det et ord;" hygge ", som bokstavelig talt betyr å slappe av med gode venner eller kjære, ofte mens du nyter god mat og noe å drikke, sier Kristen; 'Jeg ønsket både mine amerikanske og danske venner til å føle akkurat dette.' Brudebuketten skulle ha en look som fra en nyplukket bukett med ville blomster i hvitt, grønt og gult. Festen skulle ha en følelse av et enkelt, men stilfullt hage bryllup. Papirblomst og origami fugler er laget av Kristen selv.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Sandra Åberg Photography // Brudekjole: St. Patrick Barcelona via Nicolai Brudekjoler København // Location: Hos Brudgommens foreldre