Thursday, June 20, 2013VELKOMMEN TIL DYPEDAL FOTO

THE NORWEGIAN WEDDING BLOG ønsker med dette DYPEDAL FOTO hjertelig velkommen som nytt medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien kreative & talentfulle FOTOGRAFER. Her er et lite utdrag av hva Hanne selv sier om bryllupsfotografering:

«Kle dere i kjærlighet, som er båndet som binder sammen og gjør fullkommen.»

Vi foreviger denne magien som oppstår når to som elsker hverandre lover å være trofaste mot hverandre. Målet vårt er å vise ekte kjærlighet gjennom fotograferingen og gi dere bilder som alltid vil minne dere om hvorfor det ble dere. Bilder dere kan se tilbake på med glede, både i gode og onde dager. Dypedal foto legger stor vekt på struktur for at dere skal kunne slappe av og nyte øyeblikkene på den store dagen. Derfor planlegger vi alltid godt i forkant sammen med brudeparet, derfor svarer vi alltid på henvendelser, derfor sender vi alltid den sms-en kvelden før for å si at vi husker på dere og gleder oss. Det er deres ønsker og drømmer som står i fokus, og vi strekker oss langt for å realisere disse. Noen vet ikke hvordan de ønsker bildene, da er det vår oppgave og sammen finne ut hva som er deres stil og tanker for bryllupsbildene.

Ønsker du å vite mer om HANNE og DYPEDAL FOTO - klikker du bare HER.
_______________________________________________________________________________________

Ønsker du å lese mer om The Notebook - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap - Les vår FAQ.