Tuesday, March 19, 2013INSPIRASJON
- HÅNDTRYKKET BESTIKK - 


Det finnes utallige gøye ting, man kan bruke for å personliggjøre et bryllup. Og på Etsy flommer det over av flinke & kreative mennesker som tryller frem vakre og unike produkter, og nye måter å se 'gamle' ting på. Bestikk med personlig håndtrykkede ord, sitater, datoer og hva du måtte ønske er både dekorativt, ikke minst personlig, og veldig vakkert. 
Bestikket kan brukes kun til kakespising i bryllupet hvis ønskelig, men kan også brukes som bordkort, til bare brudeparet, eller til alle gjestene. Det kan da også være et personlig minne for dagen fra brudeparet. Et slikt bestikk, kan også være en gave til brudeparet fra gjester. Alle typer bestikk kan brukes, og du velger det du liker, som igjen er med på å sette din egen signatur på det hele.Da er det bare å finne frem gammelt sølvtøy, arvegods, og tråle brukthandlere og fretex etter gamle bestikkskatter, slik at du kan få laget din egen gøye bryllupsdekor. Vi elsker når gjenbruk, kan skape nye minner og ny dekor.

BILDEKILDER & LEVERANDØRER: Aubrey Adair Photography // jessicaNdesign // Pretty Paris // ForSuchATimeDesigns // GooseBerryHill // Monkeys Always Look