Sunday, March 3, 2013


SØNDAGSINSPIRASJON

- BRUDEBUKETT EDITION -Brudebuketten - prikken over i'en. Det største 'smykket' til kjolen, og for dagen, og en viktig del av bryllupsseremonien. Det er mange forskjellige betydninger om - og for brudebuketten i de forskjellige kulturer rundt i verden. Mange blomster har variable betydninger i de forskjellige land i verden, men likevel ser man at den 'tradisjonsrike & gammeldagse' forståelsen av blomster, og deres betydning begynner å avta, og trender, farger - og personlig smak spiller en større rolle i valg av brudebukett.

Uansett er brudebuketten og blomster omtrent i alle kulturer, et symbol på kjærlighet. NWB synes at det er det viktigste å huske på, når man skal velge sin helt unike bukett. Under her følger bilder av en liten del av hva som finnes av inspirasjon, når det gjelder brudebuketter. Det er ikke bare blomster som blir brukt i buketter idag. Kreative designere lager brudebuketter av blant annet papir og knapper. Trenden internasjonalt er også brudebuketter laget av brosjer og smykker.Vi ønsker i dette innlegget å vise at det finnes mangfold både i fasong, utførelse, størrelse, materialvalg farger og design, og at materialer fint kan mixes & matches. Brudebuketten trenger heller ikke matche resten av blomstene og dekorasjonene i bryllupet. Man kan likevel skape en helhet, gjennom stil og farger. Våg å tenke utradisjonelt, og la deg inspirere til en brudebukett som viser deres kjærlighet - og din personlighet. La den bli din unike signatur.


BILDEKILDER: White Haute Photography // Style Unveiled // Pinterest // Button It Weddings // Beau Buttons // The Ritzy Rose // One Wed // I Heart Buttons